Chcete natáčet zpomalené záběry a nemáte iPhone 5S? Nevadí – zkuste SlowCam

iPhone 5S přinesl kromě jiného také možnost nahrávat tzv. Slow-mo videa neboli zpomalené záběry natáčené s větším počtem snímaných oken za vteřinu. Pokud vlastníte starší model iPhonu a také byste rádi pořizovali podobné záběry, nemusíte zoufat – máme pro vás tip na aplikaci SlowCam, která umožní i starším modelům iPhonů tato zpomalená videa natáčet.

SlowCam je aplikace s velice jednoduchým uživatelským rozhraním: uživatel má k dispozici pouze dvě tlačítka – zapínání přisvětlovací didody a začátek nahrávání. Tlačítko pro nahrávání se po zapnutí změní na pokyn k nahrávání zpomaleného záznamu. Jednoduché. Pořízený záznam se automaticky renderuje takže odpadají jakékoliv problémy s exportem. Aplikace také umožnuje při natáčení nastavit zvlášť zaostřovací bod a expozici.

SlowCamScreen1

 

SlowCam podporuje následující rychlosti snímání: až 120 snímků za vteřinu u iPhonu 5S, až 60 snímků za vteřinu u iPhonu 5 a 30 snímků za vteřinu u iPhonu 4 a 4S.

SlowCam je jednoduchou a funkční variantou pro natáčení zpomalených záběrů pro ty, kteří nebudou svůj iPhone upgradovat na nejnovější verzi 5S. SlowCam je na App Storu k dispozici ke stažení zde.

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply