Nejlepší aplikace pro stahování YouTube videí do vašeho iOS zařízení

Ze služby YouTube se již stal fenomén a je to první místo kde většina uživatelů hledá video obsah ať již z jakékoliv oblasti. Přinášíme vám tipy na aplikace, díky kterým můžete na YouTube obsah nejen pohodlně vyhledávat ale můžete si svá oblíbená videa i stáhnout do vašeho iOS zařízení k pozdějšímu přehrávání ve chvíli, kdy vaše iOS zařízení není připojeno k internetu.

MyTube_logo

– MyTube pro YouTube

Jedna z nejpopulárnějších aplikací pro sledování YouTube obsahu. Její velkou předností jsou rozsáhlé možnosti vyhledávání, dále pak možnost zvolení rozlišení obrazu, streamování obsahu přes AirPlay a organizace vlastních offline playlistů.

MyTube_screen1 MyTube_screen2

 

MyTube je k dispozici na App Storu za 1,79 EUR zde.

PlayTube_icon

 

– PlayTube Pro

Také tento klient pro YouTube umí stahovat videa pro pozdější prohlížení a také podporuje AirPlay streaming. Tato aplikace dokáže změnit region uživatele a přehrát videa, která mají územní omezení.

PlayTube_screen

 

PlayTube Pro je k dispozici na App Storu za 1,79 EUR zde.

ViaTube_icon

 

– ViaTube

Tato apliakce umožňuje offline sledování videí a to i bez regionálního omezení. Umí také přehrávat hudbu na pozadí zatímco uživatel pracuje v jiné aplikaci. V HD kvalitě umí streamovat video přes AirPlay do Apple TV. Aplikace je univerzální jak pro iPhone tak pro iPad.

ViaTube_screen

 

Aplikace ViaTune je na App Storu k dispozici za 2,69 EUR zde.

YouVids_icon

 

– YouVids+

Další aplikace umožňující stahování videí k offline přehrávání, umí také přehrávat hudbu na pozadí a streamovat video přes AirPlay. Umožňuje přehrávání playlistů ve smyčce a uživatel může sdílet oblíbená vide na Facebooku a Twitteru. Je to univerzální aplikace pro iPhone a iPad.

YouVids_screen

YouVids+ je k dispozici na App Storu za 1,79 EUR zde.

 

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply