Dostali jste pod stromeček nový Mac? Přinášíme vám několik tipů na užitečné programy pro OS X

Nejen pro majitele nových Maců přinášíme výběr z tipů na užitečné programy pro OS X, které si zaslouží vaši pozornost.

– Airmail

E-mailový klient s minimalistickým designem a přehledným intuitivním ovládáním. Je vhodný pro všechny, kterým nestačí jednoduchá aplikace Mail, která je součástí instalace OS X. Airmail podporuje Gmail, Exchange, iCloud, POP3 a IMAP účty. Podporuje dokonce přílohy z Google Drive a Dropboxu.

Airmail

 

Airmail je k dispozici na App Storu za 1,79 EUR a je ke stažení zde.

 

– Fantastical

Všichni uživatelé, kteří musí hodně a pečlivě plánovat svůj čas se zcela jistě začnou poohlížet po náhradách za jednoduchou aplikaci Kalendář od Apple. Fantastical je jednou z nejlepších variant, který má i variantu pro iOS. Jednoduché a intuitivní vkládání nových záznamů, podpora CalDAV, bleskové vyhledávání a maximálně funkční design aplikace.

Fantastical

 

Fantastical pro OS X je nyní v App Storu dočasně se slevou 50% za 8,99 EUR ke stažení zde.

 

– Pixelmator

Zdaleka ne všichni uživatelé potřebují všechny funkce Photoshopu. A navíc ani jeho cena není pro všechny. A proto bychom rádi upozornili za jiný a podstatně dostupnější editor fotografií, který ovšem ovládá všechny základní funkce, které pro úpravu snímků potřebujeme a přidává i něco navíc. Podporuje všechny hlavní formáty včetně jpg, tiff, psd, png nebo pdf.

Pixelmator

 

Pixelmator pro Mac OS X je na App Storu k dispozici ke stažení za 26,99 EUR zde.

 

– Evernote

Jedna z nejužitečnějších aplikací pro pořizování a třídění poznámek a informací. Kromě běžného textu umí pracovat i s webovými odkazy, fotografiem či pdf. Všechny informace se synchronizují a k dispozici jsou klienti nejen pro iOS ale všechny mobilní platformy. Svá data tak máte stále po ruce. Pro některé rozšiřující funkce je třeba mít předplatné ale v základní verzi funguje vše zdarma.

Evernote

 

Evernote pro OS X je možné na App Storu stáhnout zdarma zde.

 

– 1Password

Suveréně nejlepší software na ukládání nejen přihlašovací hesel ale všech citlivých údajů a informací. Všechny data jso šifrována pomocí 256-bitové AES šifry. Mějte vždy po ruce údaje k bankovním účtům, kreditním kartám, dokladům a to v naprosto bezpečné formě. 1Password umí i sám generovat hesla a přihlašovat se k webovým stránkám s předvyplněnými přihlašovacími údaji. Data je možné synchronizovat přes iCloud či Dropbox s iOS zařízením.

1password

 

1Password je nyní na App Storu k dispozici s 30% slevou za 30,99 EUR ke stažení zde.

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply