Aktualizace 1Password pro iOS přináší nový vzhled i nové funkce

1password_45

Poslední velká aktualizace populárního správce hesel pro iOS označená jako 4.0 byla vydána v loňském roce. Nyní přichází další významné vylepšení v podobě aktuální verze 4.5.

Aplikace se dočkala nového grafického vzhledu, který koresponduje s celkovým designem iOS 7. Největší novinkou této verze je pak přidání podpory více „vaults“ neboli trezorů a také možnost jejich sdílení (tato funkce je již k dispozici ve verzi pro Mac). Pouze jeden z nich ovšem může být v jednu chvíli synchronizovaný přes iCloud. Ostatní pak mohou být sdíleny pomocí Dropboxu.

1Password_kategorie

Mezi další novinky, které byly převzaty z Mac verze je podpora tagů. Ke každé položce jich může být přiřazeno i několik a vyhledávání se tímto velice zjednoduší.

Vylepšení zahrnuje i zlepšení Wi-Fi synchronizace, podporu více účtů na Dropboxu a vestavěný prohlížeč nyní zobrazuje progres při načítání stránky.

Aktualizace je pro všechny uživatele verze 4.0 zdarma. Pro ty, kteří 1Password pro iOS zatím nevlastní je možné jej získat na App Storu za 7,99 EUR zde.

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply