Hyper Drive Thunderbolt 3 USB-C hub pro MacBook Pro 2016

 

Zajímavým řešením k rozšíření konektivity pro nové modely MacBooků Pro s USB-C rozhraním je kompaktní Hyper Drive Thunderbolt 3 USB-C hub.

Tento lehký malý hub obsahuje 7 portů: HDMI s podporou rozlišení 1080p 60 Hz až 4K 30Hz, jeden Thunderbolt 3 s možností připojení jednoho 5K nebo dvou 4K monitorů s přenosovou rychlostí 40Gb/s, který díky přenosu 100W energie může MacBook i nabíjet, dále pakmáme k dispozici dva USB 3.1 porty s přenosovou rychlostí 5Gb/s a také dvě čtečky paměťových karet ve formátu SD a micro SD.

 

Hyperdrive_1 Hyperdrive_2

 

Hyper Drive nepoužívá pro připojení USB-C kabel a připojuje se nacvaknutím do dvou bočních USB-C konektorů. Je vyroben z lehké hliníkové slitiny a má minimální rozměry a hmotnost.

Jedná se o velice kompaktní užitečné zařízení, které vás na cestách nebude zatěžovat hmotností ani svými rozměry. S cenou kolem 2.800,- Kč včetně DPH se jedná o jednoznačně nejlevnější řešení na trhu. Pokud vám tedy výše uvedená rozhraní k práci stačí a nepotřebujete například Ethernet či audio vstup a výstup popřípadě mini Display port můžeme vám toto řešení jednoznačně doporučit.

Hyper Drive můžete zakoupit na Alza.cz za 2.799,- Kč

 

 

 

 

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply