Swipes – na úkoly elegantně

Swipes_icon

Na App Storu nalezneme nekonečný seznam aplikací určených na správu úkolů. Je zde tedy ještě prostor na další?

Swipes je aplikace optimalizovaná pro iPhone a iPod Touch a je ke stažení zdarma zde. Po jednoduché registraci se objeví seznam úkolů sestavený z několika jednoduchých pokynů k ovládání programu.

Swipe_1

 

Nový úkol zadáme stiskem velkého žlutého tlačítka „+“. Po zadání úkolu máme k dispozici několik gest: stiskem názvu úkolu jej zvolíme, dvojitým stiknutím jej můžeme dále editovat.  Přejetím prstu vpravo označíme úkol jako hotový, přejetím prtu vlevo se otevře nabídka k nastavení konkrétního data kdy má být úkol dokončen.

Swipe_2

 

Každému úkolu lze také přiřadit klíčové slovo a dle nich je poté v seznamu úkolů vyhledávat. V horní části obrazovky pak jsou k dispozici tři záložky pro přímý vstup k aktuálnímu seznamu úkolů, k seznamu úkolů které jsou naplánovány a k seznamu úkolů, které již byly splněny.

Swipe_3

 

Swipes se do určité míry podobá populární aplikaci Clear, zejména elegancí a jednoduchostí ovládání. Na rozdíl do Clear je ovšem zcela zdarma. Drobným negativem je absence synchronizace a přístup k datům z počítače. Nicméně Swipes určitě stojí za vyzkoušení.

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply