MacDropAny: synchronizujte bezbolestně libovolné složky s cloudovými úložišti

MacDropAny

MacDropAny je nesmírně užitečná utilita vhodná pro všechny, kteří potřebují jednoduše synchronizovat jednu či více složek na svém Macu s cloudovými úložišti. Podporovány jsou tyto služby: Dropbox, Google Drive, Box.com, Copy, iClou Drive a Skydrive.

Řeší se tak problém, kdy soubory které se mají synchronizovat s daným cloudem musíme umístit do speciální složky. Jedinou cloudovou službou, která umožňovala synchronizovat libovolnou složku umístěnou kdekoliv na disku je Sugarsync, který ovšem od letošního roku skončil s bezplatným poskytováním 5GB prostoru a stává se plně placenou službou. MacDropAny tedy omezení synchronizace pouze určené složky elegantně řeší a stává se nepostradatelnou utilitou pro všechny, kteří používají cloudová úložiště.

Konfigurace je velice jednoduchá (viz následující video):

MacDropAny je kompatibilní s těmito verzemi OS X: Snow Leopard, Lion, Mountain Lion i nejnovější Mavericks. Vývojářem této aplikace je teprve šestnáctiletý novozélanďan Sebastian Hallum Clarke, který dal tuto aplikaci k dipozici zdarma ke stažení na svých stránkách zde.

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply