Avast Call Blocker – zbavte se nevyžádaných hovorů

Také vás často obtěžují nevyžádané hovory od telemarketingových společností, které se vám snaží vnutit výrobky či služby od různých firem? Udělejte těmto hovorům přítrž…

Firma Avast uvádí na český trh iOS aplikaci Avast Call Blocker s jejíž pomocí se těchto obtěžujících hovorů zbavíte.

 

 

Avast Call Blocker využívá k identifikaci telemarketingových čísel pokročilou technologii strojového učení, která zkoumá chování daných hovorů a zároveň využívá veřejných zdrojů a databází. Avast také uživatele motivuje k tomu, aby nová telemarketingová čísla hlásili a rozšiřovali tím databázi nevyžádaných čísel.

Aplikace chrání uživatele pomocí pokročilého algoritmu poháněného strojovým učením, který analyzuje miliony datových bodů potřebných k vyhodnocení, zda by hovor měl být blokován. Avast za účelem ochrany soukromí neshromažďuje žádné osobní informace uživatelů, ani nevyžaduje přístup k jejich adresáři a kontaktům.

Aplikace předem varuje před telemarketingovými hovory nebo je automaticky blokuje. Umožňuje vytvářet seznam nežádoucích osob/čísel (tzv. blacklist), který uživatele chrání před kterýmkoliv nechtěným kontaktem či neznámým číslem. Chrání soukromí tím, že spoléhá na rozsáhlou databázi telemarketingových čísel a veřejně dostupné informace.

Aplikace Avast Call Blocker je nejnovějším přírůstkem do portfolia iOS aplikací. Jedná se o prémiovou aplikaci – první měsíc ji lze vyzkoušet zdarma, poté uživatel platí 8,99 EUR za rok a je ke stažení v App Store zde.

Díky vstřícnosti firmy Avast máme pro první tři z vás, kteří nám napíší do komentářů, promo kódy k používání aplikace zdarma!

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply