eWay-CRM: Profi řešení pro iOS

Sháníte profesionální CRM systém, který by bezvadně fungoval i na vašem jablečném zařízení? Pokud jste si oblíbili e-mailového klienta Microsoft Outlook, téměř jistě přijdete na chuť aplikaci eWay-CRM. Český software je nabitý skvělými funkcemi a používají ho i zahraniční uživatelé. Připravili jsme pro vás přehled základních funkcí.

Dokonalá synchronizace s Microsoft Outlookem

Velkou výhodou tohoto CRM je jednotné pracovní prostředí. Přepínání mezi aplikacemi je otrava, ale s eWay-CRM budete pracovat tak, jak jste byli doposud zvyklí. V rozhraní Microsoft Outlooku vám „jen“ přibydou nové funkce. Stačí jediné kliknutí a přiřadíte e-mail k projektu. Ty si rozdělíte na zakázky a vždy rychle dohledáte vše potřebné.

Další veleužitečnou funkcí je oboustranná automatická synchronizace úkolů / kalendáře vytvořené v eWay-CRM s Microsoft Outlookem.

 

 

Zákazníci pěkně pohromadě

Přes tlačítko „Společnosti“ se dostanete z Microsoft Outlooku do přehledu klientů. Pomocí jednoduchých filtrů si zobrazíte pouze cílovou skupinu. V kartě najdete všechny podrobnosti rozdělené do záložek „Deník“, „E-maily“, „Dokumenty“ apod. CRM systém zobrazí také finanční údaje.

Automatický monitoring e-mailů

Český CRM systém vám ušetří spoustu práce. Třeba tím, že automaticky uloží e-mailovou komunikaci a přiřadí ji k zákazníkovi, kterého identifikuje podle e-mailové adresy. A to není vše – propojí se také s firmou, pod kterou je daný kontakt přiřazen. Veškerou komunikaci tak budete mít na jednom místě a vždy se ihned zorientujete.

 

 

 

Mohli bychom pokračovat dál, ale o kompletním výčtu funkcí informuje CRM blog. Ale abychom nezapomněli, eWay-CRM si můžete stáhnout i zdarma. Verze „Free“ zahrnuje 200 MB cloud a pomoc zákaznické podpory přes e-mail. Za mobilní aplikaci, větší úložiště a podporu na telefonu si musíte připlatit. V případě takto kvalitního systému se to však vyplatí.

 

Tento článek je placenou inzercí

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply