VSCO Cam – v novém kabátě a nyní (v základu) zdarma

vscocam icon

Firma Visual Supply je známá především svými pluginy VSCO Film pro Adobe Lightroom, Camera Raw a Apple Aperture, které emulují klasické analogové filmy a jsou u řady fotografů velice oblíbené.

vscocam filter

Firma poté vydala i aplikaci VSCO Cam pro iOS, která obsahovala 10 nejoblíbenějších filtrů, jejichž nastavení bylo možné ještě u některých parametrů měnit.

vsco filter select

Včera byla představena nová verze VSCO Cam, která je nyní v základní zdarma s možností dokoupení dalších presetů přímo z aplikace.

V režimu fotografování je nyní k dispozici manuální oddělená kontrola zaostření a expozice a také zámek vyvážení bílé barvy.

vsco camera

Po aplikaci vybraného filtru můžeme dále upravovat parametry expozice, barevné teploty, kontrastu, vinětace a dalších. Je možné také snímek oříznout a natáčet.

Hotové fotografie můžeme uložit v plném rozlišení do fotoalba v iOS zařízení či je poslat e-mailem nebo sdílet na Instagramu, Twitteru či Facebooku.

Pro příznivce mobilní fotografie je VSCO Cam rozhodě zajímavá a užitečná volba, kterou rozhodně doporučujeme k vyzkoušení.

Mohlo by se vám líbit...

Leave a Reply